food magasinet #1 er i luften

Så er vi i luften! Første udgave af food magasinet har nu set dagens lys og vi har glædet os meget til forhåbentlig at bringe ny inspiration ind i den professionelle fødevarebranche.

Der har været stille på bloggen den seneste måned, og dét er årsagen. Vi har haft travlt med at interviewe ernæringssekspert Michelle Kristensen om sunde mad, skrive om madimperiet Cofocos vej til den bragende succes de i dag står bag, tage et kig i den kulinariske krystalkugle, være med bag kulisserne i køkkenerne og så meget mere. Tag et kig i food magasinet her – og giv os gerne en melding på, hvad du synes om det…

e-magasin: KOMMENT #1

I KOMMID har vi vores eget e-magasin, der hedder KOMMENT – ligesom bloggen. KOMMENT magasinet giver dig nyheder fra KOMMID, tager dig med bag kulissen og giver dig generelt nyttig viden om kommunikation. Vi er netop gået i gang med at producere KOMMENT #2, så derfor er vi gået i gemmerne og har fundet første udgave frem til dig. Se det her!

KOMMENT e-magasin, vol. 1

e-magasin: DLF magasinet #2

Så har vi igen fået udgivet et e-magasin, der indeholder rigtig mange af de muligheder, e-magasiner giver. Dette e-magasin er et af de mere teksttunge e-magasiner, men alligevel er der lagt stor vægt på det visuelle og brugervenligheden. Tjek det ud!

DLF magasinet #2 - forside

Se også Nibe Festival Magasinet, der er en helt anden type e-magasin.

Go’ fornøjelse!

e-magasin: Nibe Festival Magasinet

Vi vil gerne bruge lidt spalteplads på at præsentere det nyeste skud på stammen af e-magasiner, som vi har udgivet – denne gang i samarbejde med Nibe Festival.

Nibe Festival Magasinet 2012_Forside

Nibe Festival Magasinet 2012 vækker gode minder fra fire fede sommerdage i skoven med video, billeder og interaktive elementer, der gør vejen gennem magasinet underholdende for brugeren.

Se med her!