Vi vender snart tilbage!

Du har sikkert undret dig over, at bloggen her på KOMMENT.dk har stået helt stille det sidste (efterhånden lange) stykke tid, og det beklager vi selvfølgelig!

Her på KOMMID har vi meget travlt for tiden med mange spændende opgaver. Én af dem er, at vi er ved at give både vores hjemmeside kommid.dk og bloggen her en makeover. Vi kan allerede nu fortælle, at du kan glæde dig til, at vi vender tilbage med fornyet styrke, da vi har noget godt i posen til dig. Snart har vi pennen klar til at skrive nye indlæg, som du kan få glæde af, og vi ser frem til at kunne vise dig et lækkert og brugervenligt layout (indpakningen skal jo være i orden!). Så væbn dig med tålmodighed lidt endnu – ventetiden er det værd!

Vi vender snart tilbage…

Hey, lad os lære hinanden lidt bedre at kende…

Velkommen på KOMMENT.dk – kommunikationsbureauet KOMMIDs nyhedsrum, hvor du kan følge med i, hvad der sker i KOMMID og få tips til kommunikation, der udvikler din forretning. Vil du øge din synlighed, have flere kunder og større omsætning vil du sikkert finde nogle af de fif, der løbende dukker op her på siden, anvendelige.

KOMMID hjælper virksomheder med at fortælle, hvem de er, så de bliver synlige for deres kunder og samarbejdspartnere. Omdrejningpunktet er rådgivning i og produktion af online og offline kommunikationsløsninger. Udover strategisk rådgivning og tekstproduktion/journalistisk arbejde har KOMMID særligt fokus på digitale løsninger – herunder e-magasiner, e-nyhedsbreve, hjemmesider og kommunikation via blogs og sociale medier. Du kan læse mere om KOMMID på www.kommid.dk og på www.facebook.com/kommid.

Velkommen til – håber, vi får mange gode stunder sammen…