Pep dit autosvar op, inden du går på ferie

Når ferien står lige for døren, betyder det enten, at din indbakke i løbet af den næste tid vil blive fyldt med det ene kedelige autosvar efter det andet (hvis du skal arbejde), eller at du selv skal have koblet et autosvar til (hvis du er så heldig at have ferie).

Men hvem har sagt, at autosvar skal være kedelige? Hvem har sagt, at standard er godt? Hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af dit autosvar og sæt et lille smil på din modtagers læber, når du går på ferie? Sommerferie, påskeferie, forlænget weekend, eller hvis du tager på kursus et par dage – pep dit autosvar op!

Du kan gøre det ganske kort, som:
Det er påske, og jeg er på jagt efter påskeæg med børnene indtil den 2/4.
Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.
God påske!

Eller lidt længere:
Jeg holder påskeferie i et sommerhus langt ud på landet i kolde Danmark. Jeg har valgt at lade mine elektroniske tidsrøvere blive hjemme, og i stedet bruge nogle dage på at læse en bog, gå en tur og samle sten ved stranden. Det betyder også, at når jeg så vender tilbage den 5/8, er der fart over feltet, og du vil få svar hurtigst muligt.
God sommer til dig! 

Eller du kan tænke på din stakkels modtager, der åbenbart arbejder:
Sommeren er endelig kommet til Danmark, og det betyder, at det er tid til ferie. Jeg håber, også du får tid til et par fridage… Selv er jeg væk indtil den 5/8, men jeg ser frem til at skrives ved til den tid.

God sommer!

En anden mulighed kan være:
Det er tid til påskefrokost og påskeæg, og det er en oplagt mulighed til at holde et par dage fri. Dét har jeg valgt at gøre, men jeg er tilbage allerede den 2/4. Vi skrives ved – og god påske til dig!

Eller tilføj lidt ekstra og fortæl modtageren, hvor der er hjælp at hente:
Jeg holder sommerferie til d. 5/8, så her er nogle forslag til, hvad du kan give dig til, mens du venter på, at jeg kommer tilbage:
1) Få gratis kommunikationsfif ved at besøge vores blog. Selvom vi holder ferie, er der masser at komme efter i gemmerne – det tør jeg godt garantere!
2) Se den her sjove video med et reklamestunt på et torv et eller andet sted i Belgien
3) Se maling tørre (hvis du er virkelig desperat)…

Hvis det haster, kan du springe de tre punkter over og skrive til min søde kollega [mailadresse], der med garanti vil gøre sit bedste for at hjælpe dig.
God sommer!

Hvordan lyder dit autosvar? Eller hvad er det mest kreative autosvar, du har fået? Smid det endelig i en kommentar herunder, så andre kan blive inspirerede…

Og så er der kun tilbage at sige; GOD FERIE!

De 7 værste domænenavne

Der er flere grunde til, hvorfor det er vigtigt, at du vælger et godt domænenavn. Nedenfor finder du de første syv…

De 7 værste domænenavne

Et godt domæne kan betyde ét skridt frem for din virksomhed, men et mindre godt domæne kan betyde to skridt tilbage. Det kan være svært at finde et godt domæne, og derfor får du lidt gode råd med på vejen.

Dit domænenavn skal være…

  • Beskrivende for din virksomhed. Enten med et produktnavn inkluderet eller med din virksomheds navn.
  • Simpelt. Det skal være nemt at stave til, og du bør undgå bindestreger og andre tegn.
  • Kort.
  • Søgemaskineoptimeret. Du får meget ud af at inkludere dit vigtigste søgeord i dit domæne.

Husk at passe på med sammensætninger, der kan misforstås (det er eksemplerne vist et ret godt bevis for)! Du kan med fordel læse med her, hvis du vil vide mere om at vælge et godt domænenavn.

Kender du nogle mindre heldige domænenavne?