Om KOMMENT

Velkommen til KOMMENT – KOMMIDs blog.

Her på KOMMENT kan du følge med i, hvad vi ser, laver og tænker hos KOMMID. KOMMID er et lille, men passioneret kommunikationsbureau, der hjælper virksomheder med at udvikle deres forretning ved hjælp af kommunikation.  Vi brænder for det, vi laver, og vil gerne dele vores erfaringer med dem, der kigger med. Derfor har vi lavet denne blog.

Omdrejningspunktet for indlæggene på bloggen er kommunikation – et uendeligt bredt felt, vi elsker at bevæge os i. I vores daglige virke hjælper vi virksomheder med at fortælle, hvem de er, så de bliver synlige for deres kunder og samarbejdspartnere. Vi rådgiver i og producerer online og offline kommunikationsløsninger. Udover strategisk rådgivning og tekstproduktion/journalistisk arbejde har vi særligt fokus på digitale løsninger – herunder e-magasiner, e-nyhedsbreve, hjemmesider og kommunikation via blogs og sociale medier. Og så holder vi kurser i kommunikation.

Det er denne del af kommunikationspaletten, der især vil præge bloggens indlæg. Men vi kan sagtens finde på at dele andet med dig, som vi mener, kan skabe værdi for dig. Vi er inspirerede af, hvad der rør sig i kommunikationsbranchen, finurligheder vi støder på, vores igangværende projekter, løsninger der har hjulpet vores kunder og som måske også vil virke for dig. Vi skriver om alt fra kommaer og kontent til konceptideer og kommid-ment.

Vi er glade for, at du læser med og håber, at vores fif vil bidrage til udvikling af din virksomhed og/eller dit arbejde med kommunikation. Giv endelig lyd fra dig, hvis du har idéer, ønsker, bidrag eller andet, der kan skabe dialog.

Vi skrives ved…