Sådan får du tid til at blogge

Sidst vi uploadede et blogindlæg, opdagede vi, at det var en hel måned siden sidst. En hel måned!? Vi har desværre haft for travlt til at få blogget lige så meget, som vi gerne vil, men en måned er simpelthen for lang tid, når vi ellers blogger jævnligt.

En blog skal prioriteres ligesom de andre opgaver, man sidder med, for en blog er et vigtigt redskab, hvis man vil nå ud til sine (potentielle) kunder. Derfor skal der også andre boller på suppen her hos KOMMID, så vi altid kan finde tid til at blogge. Vi har derfor tænkt lidt over, hvordan vi altid kan finde tid til at blogge, og vi er kommet frem til to ting, som vi vil efterleve, og som du måske også kan bruge.

Sæt tid af i kalenderen
Lige pludselig er der gået en uge og en uge til og endnu en uge, uden du har fået blogget, og derfor kan det være en god idé, at du sætter tid af i kalenderen til det. For blogging bør prioriteres højt. Så sæt en time eller to af hver uge – eller hvor ofte du nu gerne vil opdatere din blog – hvor du sætter dig ned for at skrive. Luk din mail, sæt mobilen på lydløs og blog løs.
Selvfølgelig skal der være plads til et spontant blogindlæg, hvis du pludselig får skrive-abstinenser, eller du har en idé til et indlæg, der skal skrives nu, fordi det er aktuelt.

Lav en idéliste
Det er ikke let at blogge på kommando, hvis ikke du har en liste af gode idéer, som du kan kaste dig over. Derfor er det en god idé, hvis du laver en idéliste, hvor du løbende noterer idéer til relevante indlæg til din blog, så du altid har lidt at tage af.

Døjer du også med at finde tid til at blogge, og ender din blog ofte med at stå nederst på din to-do-liste? Så kan det være, at du ligesom os skal have noteret et par timers blogging i kalenderen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

HTML tags are not allowed.